Slot Zuylen

Slot Zuylen-Free PDF

  • Date:06 Jun 2020
  • Views:41
  • Downloads:0
  • Pages:16
  • Size:5.73 MB

Share Pdf : Slot Zuylen

Download and Preview : Slot Zuylen


Report CopyRight/DMCA Form For : Slot Zuylen


Transcription:

Een unieke locatie voor al uw evenementen, Slot Zuylen is een van de oudste historische huizen aan de rivier de Vecht. net buiten de stad Utrecht Het Slot heeft een rijke familiegeschiedenis. met internationaal invloedrijke bewoners waarin sterke vrouwen een. prominente rol spelen Schrijfster Belle van Zuylen is een van de bekendste. bewoners uit de geschiedenis van Slot Zuylen, Het kasteel toont de wooncultuur van de Utrechtse adel vanaf de 13e. eeuw met kunstschatten zoals schilderijen van Gerard van Honthorst een. kamervullend gobelin zeldzaam glaswerk en Chinees porseleinen servies. Het Slot is omringd dor fraaie tuinen en gelegen in een prachtig landschap. Slot Zuylen brengt het verleden tot leven met rondleidingen concerten en. evenementen,Museum Slot Zuylen Activiteiten, Slot Zuylen werd gebouwd als Slot Zuylen bruist van de activiteiten. woontoren in 1250 uitgebouwd en evenementen zoals rondleidingen. naar een waterkasteel met concerten en tuindagen,slotgracht en tenslotte in 1752. Het Koetshuis met museumcaf,verbouwd tot een aangenaam.
en informatiecentrum maken Slot,buitenverblijf door de adellijke. Zuylen tot een ideaal vertrekpunt,familie Van Tuyll van Serooskerken. voor een wandel of fietstocht in de,die er tot 1952 woonde In dat jaar. mooie Vechtstreek die zo rijk is aan,werd Slot Zuylen een museum. cultuurhistorie,Info en reserveringen,E mail verhuur slotzuylen nl Slot Zuylen.
Telefoon 030 2440255 Tournooiveld 1, Museumcaf 030 2434170 3611 AS Oud Zuilen Stichtse Vecht. www slotzuylen nl,Slot Zuylen Exclusief, Het kasteel de tuin en het Koetshuis vormen een exclusieve locatie voor. uw vergaderingen congressen recepties lezingen trainingen workshops. presentaties en bedrijfsuitjes Ook voor familierecepties lunches of een High. Tea al dan niet in combinatie met een rondleiding door het museum staan. onze deuren voor u open, Ons team staat voor u klaar om uw bezoek op maat samen te stellen. Wanneer gewenst verzorgen wij de catering met verse producten uit onze. moestuin Ook diners kunnen worden verzorgd door onze huiscateraars Wij. denken graag met u mee over alle mogelijkheden om uw evenement tot een. onvergetelijke succes te maken, Slot Zuylen ligt in het midden van het land op korte afstand van de snelwegen. A2 A12 A27 en A28 Wij hebben onze eigen gratis parkeergelegenheid. waar u gebruik van kunt maken Vanuit Utrecht en Maarssen is er een goede. verbinding met het openbaar vervoer,Een compleet programma.
Samen met uw gasten kunt u van een rondleiding genieten door museum Slot. Zuylen U kunt uw arrangement ook uitbreiden met een wandel of fietsroute. door de prachtige omgeving Bekijkt u de buitenplaatsen liever vanaf het. water Verschillende rederijen bieden een boottocht van Utrecht of Maarssen. naar Oud Zuilen aan,Huwelijk Vergadering, Slot Zuylen is een sprookjesachtige Slot Zuylen is een stijlvolle en. locatie voor uw droombruiloft Van inspirerende vergaderlocatie Iedere. een plechtigheid in de Gobelinzaal en ruimte is uniek in stijl inrichting. bruidsreportage in de tuin tot een en afmeting Groot of klein uw. feestelijke receptie in het koetshuis vergadering is bij ons in goede. of een exclusief diner in het kasteel handen Uw wensen staan centraal. Vraagt u voor alle mogelijkheden Wij informeren u graag over alle. naar onze huwelijksbrochure Wij mogelijkheden,helpen u graag om de dag van uw. leven zo speciaal mogelijk te maken,Huwelijken,Vergaderingen. Congressen,Bedrijfsuitjes,Presentaties,Arrangementen. Gobelinzaal, De Gobelinzaal gelegen op de eerste etage van het kasteel is van oudsher.
de belangrijkste ontvangstzaal in Slot Zuylen Het wandvullende Gobelin. wandtapijt dat rond 1670 is vervaardigd is een echte eyecatcher De. Gobelinzaal is zeer geschikt voor huwelijksvoltrekkingen recepties en. bijzondere ontvangsten Er is een piano aanwezig,Oppervlakte 70 m. Maximaal aantal personen 50 diner 80 staande receptie 60 huwelijksplechtigheid. Blauwe Kamer, De Blauwe Kamer is een karakteristieke ruimte geschikt voor kleinere. bijeenkomsten ontvangsten lunches en diners In deze ruimte bevindt zich. een aantal bijzondere kinderportretten waaronder een werk van Nicolaes. Oppervlakte 40 m2, Maximaal aantal personen 24 diner 40 staande receptie. Het is mogelijk de Gobelinzaal en de Blauwe kamer met elkaar te verbinden. door het Boudoir en de Galerij bij de ruimten te betrekken Zo kunt u hier. een ontvangst houden voor een groter gezelschap, Maximaal aantal personen 120 lopend buffet 150 receptie. Vergaderzaal, De Vergaderzaal is gelegen op de tweede etage van het Slot en biedt een.
fraai uitzicht op de kasteeltuin De Vergaderzaal is zeer geschikt voor. trainingen vergaderingen presentaties en concerten De ruimte heeft een. flexibele indeling waardoor iedere zaalopstelling mogelijk is. Oppervlakte 70 m2,Maximaal aantal personen 80 in theateropstelling. Vechtkamer, De Vechtkamer is net als de Vergaderzaal gelegen op de tweede etage van. het Slot en biedt uitzicht op de Vecht Deze ruimte is eveneens geschikt. voor kleinschalige trainingen vergaderingen en presentaties met een. zaalopstelling naar keuze,Oppervlakte 40 m2,Maximaal aantal personen 30 in theateropstelling. Museumcaf Koetshuis, Het Koetshuis van Slot Zuylen is prachtig gerestaureerd en ingericht als. comfortabel lunchcaf Bezoekers van het museum maar ook wandelaars. en fietsers uit de omgeving kunnen hier genieten van de heerlijke. producten uit de moestuin van het Slot of uit de streek Wij bakken onze. taarten met onze eigen appels en peren, In het museumcaf zijn groepen van harte welkom voor een lunch of High.
Tea De huur van de locatie is afhankelijk van de hoeveelheid personen. Bent u met een groter gezelschap Dan raden wij u aan om de bovenzaal. te huren zie volgende bladzijde Ons team informeert u graag over alle. mogelijkheden, De begane grond van het museumcaf is rolstoelvriendelijk en beschikt. over een invalidentoilet,Bovenzaal Koetshuis, De bovenzaal van het sfeervolle Koetshuis is zeer geschikt voor. vergaderingen lezingen workshops ontvangsten recepties of diners en. biedt alle faciliteiten Er is airconditioning aanwezig. De ruimtes in het Kasteel en het Koetshuis kunnen per uur of per dagdeel. worden gehuurd Wilt u bijvoorbeeld de bovenzaal niet 2 uur maar 3 uur. huren Dan betaalt u het basistarief plus nmaal het extra uurtarief. Prijzen zijn exclusief 21 btw,Maandag t m vrijdag,Aantal personen Basistarief Dagdeel Extra uur. Koetshuis min max twee uur 4 uur per uur,Bovenzaal 40 80 255 495 120. Museumcaf 60 80 255 495 120,Vergaderzaal 40 80 390 690 165.
Gobelinzaal 50 80 445 770 175,Blauwe Kamer 20 40 290 530 135. Vechtkamer 20 40 250 385 80,Kasteelterras 60 80 200 380 100. Zaterdag en zondag,Aantal personen Basistarief Dagdeel Extra uur. Koetshuis min max twee uur 4 uur per uur,Bovenzaal 40 80 306 570 144. Museumcaf 60 80 306 570 144,Vergaderzaal niet beschikbaar in het weekend.
Gobelinzaal 50 80 830 1270 305,Blauwe Kamer 20 40 440 780 215. Vechtkamer niet beschikbaar in het weekend,Kasteelterras 60 80 300 580 175. Voor culturele of non profit organisaties hanteren wij het dan geldende. culturele tarief Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Arrangementen, Prijzen zijn per persoon bij een arrangement vanaf 15 personen exclusief de huur van de. locatie In speciale gevallen moeten personeelskosten in rekening worden gebracht Wilt u. de exacte prijs en alle mogelijkheden weten Wij gaan graag met u in gesprek. Vergaderarrangement, Koffie thee en water in de zaal onbeperkt per 2 uur 4 75. per dagdeel 5 75,per dag 9 50,Frisdranken op zaal naar afname.
Tijdens uw vergadering kunnen wij ook zorgen voor een zoete. of hartige versnapering Prijs in overleg,Standaard luncharrangement 11 00. 2 broodjes wit bruin met kaas en of vleeswaren geserveerd op schalen. Koffie thee melk biologisch appel perensap,Optioneel soep van de dag voor 3 00 p p. Diverse lunches in buffetvorm vanaf 13 25,Vraag naar alle mogelijkheden. High Tea 18 50, Glaasje huisgemaakte soep diverse sandwiches Haagse broodjes. wraps met diverse vullingen huisgemaakte brownie mini cakejes. en diverse zoetigheden,Optioneel prosecco voor 3 50 p p.
Optioneel hartige quiche voor 2 75 p p,Huisregels, Slot Zuylen herbergt unieke en kwetsbare kunstschatten en vormt. daarmee een prachtige locatie voor speciale gelegenheden Zoals u. begrijpt betekent dat dat er voor gebruik een aantal regels gelden. 3 Het kasteel de tuin en het koetshuis vormen een exclusieve locatie voor huwelijken vergaderingen congressen recepties lezingen trainingen

Related Books