RECOMANACIONS P3 SEGONA SETMANA

Recomanacions P3 Segona Setmana-Free PDF

  • Date:15 Oct 2020
  • Views:0
  • Downloads:0
  • Pages:6
  • Size:1.16 MB

Share Pdf : Recomanacions P3 Segona Setmana

Download and Preview : Recomanacions P3 Segona Setmana


Report CopyRight/DMCA Form For : Recomanacions P3 Segona Setmana


Transcription:

Generalitat de Catalunya,Departament d Educaci,Escola General Prim. PROPOSTA 2 FEM PLASTILINA CASOLANA,Ingredients,3 Tasses de farina. 1 Tassa d aigua,1 Tassa de sal, Podeu variar les proporcions per heu de posar la mateixa quantitat d aigua que de sal i de. farina 3 cops eixa proporci,2 Cullerades D OLI VEGETAL. Opcional Colorant,Procediment, Ho mesclem tot en un bol i pastem amb les mans podem posar nos guants.
pastar una estoneta perqu es mesclen b tots els ingredients i el colorant no embruta. Tot seguit ja podem jugar i pastar amb la plastilina que hem fet. Vos anime a pastar palets llargs i curts a fer boletes petites i grosses a fer un caragol amb. boletes molt petites i amb les vostres mans realitzeu tot all que pugueu imaginar. Tamb podem fer caminets i bufar conduir una pilota per aquests A m s d escriure els. nostres noms mireu com l he fet jo,Generalitat de Catalunya. Departament d Educaci,Escola General Prim, PROPOSTA 3 FEM S RIES AMB PINCES D ESTENDRE ROBA I UN CARTR. Pinces d estendre la roba de dos colors retoladors dels colors de les pinces i trossos. de cartr aproximadament d un cent metre de gruix,Procediment. Agafem i retallem dues o tres tires de cartr, Mirem quins colors de pinces en tenim en m s quantitat per tal que els nens i nenes puguin. fer una s rie llarga, Despr s depenent dels colors de pinces que tinguem els pintem a sobre del cartr que hem.
retallat Els pintarem anant los alternant fent una s rie per s important que no pintem tot. el cartr fins al final veure la imatge de sota,Generalitat de Catalunya. Departament d Educaci,Escola General Prim, Finalment donarem els cartrons pintats als nens i els direm que han d anar enganxant les. pinces a sobre del color corresponent fixant nos b que obrin les pinces amb les puntetes. Primer posaran les pinces segons els colors per els farem adonar que hi ha una alternan a. de colors Els podem ajudar amb una mena de cantarella rosa blau rosa i ho anem. repetint ells s afegiran a la cantarella patr Finalment hauran de completar les 2 4 ltimes. peces que no tenen res pintat al cartr i les hauran de posar ajudant se de la cantarella o de. la seva mem ria i l gica,Generalitat de Catalunya,Departament d Educaci. Escola General Prim,JOCS L GIC MATEM TICS,PROPOSTA 1 JUGUEM AMB LES FIGURES GEOM TRIQUES. Qu us sembla si juguem a buscar figures geom triques Avui ho haurem de fer a casa. objectes amb formes clares que tinguem per casa,Procediment.
Heu de buscar figures geom triques per casa Per exemple algun objecte amb forma de. triangle cercle quadrat, Podeu dibuixar les i crear les amb canyetes colors cordills pals de fusta A veure quantes. Jo acabe de trobar aquestes,Generalitat de Catalunya. Departament d Educaci,Escola General Prim,PROPOSTA 2 CONSTRUCCIONS A CASA. Com les farem, Doncs si teniu joguines de construccions a casa les podem fer servir i a m s a m s heu de. buscar materials per casa S s heu sentit b Aix que a buscar per casa tot all que. podeu emprar, Perqu a casa teniu molt de material que podeu fer servir Per exemple rotllos de paper de.
v ter cuina taps de suro pl stic capses de cartr ampolles teles paper de diari oueres. A veure quines construccions realitzeu ja sabeu podeu crear tot all que vulgueu. Construccions altes complexes simples i niques apilables si vos atreviu podeu crear. Desenvolupar la coordinaci cul manual PROPOSTA 1 CIRCUIT DE COTXES Aquest joc s molt f cil de fer i els nens tot jugant fan moviments que afavoreixen activitats posteriors com l escriptura Material Cinta de pintor o qualsevol altre cinta adhesiva que tingueu per casa un tros de cartr i cotxes Procediment 1 Feu un circuit amb la forma que vulgueu amb la cinta de pintor

Related Books