L ESTIU ES VIU A MONTORNES

L Estiu Es Viu A Montornes-Free PDF

  • Date:20 Oct 2020
  • Views:1
  • Downloads:0
  • Pages:8
  • Size:3.94 MB

Share Pdf : L Estiu Es Viu A Montornes

Download and Preview : L Estiu Es Viu A Montornes


Report CopyRight/DMCA Form For : L Estiu Es Viu A Montornes


Transcription:

DIMARTS 27 DE JUNY, 20 h El somriure de Colombina 20 h Festival d estiu de la Hermandad. espectacle de Commedia dell Arte Nuestra Se ora del Carmen. Treball d improvisaci dels alumnes de 2n C de la Casa Nova s n. d interpretaci de l Institut del Teatre de davant de la seu de l entitat. Barcelona Duraci 1 hora Org Hermandad Nuestra Se ora del Carmen. Pl de Pau Picasso,en cas de pluja a l Espai Cultural Montbarri. Org Escola Mpal de M sica Dansa i Aula de,23 h Presentaci de la Campanya. Teatre Mulla t per l esclerosi m ltiple i,projecci de la pel l cula 100 metros. programa Mulla t per l esclerosi m ltiple,DIVENDRES 30 DE JUNY Pl de Pau Picasso.
Org Dept de Promoci de la Salut,22 h Observaci astron mica amb. telescopis a la torre del Tel graf,a c rrec d Univers Quark Cal inscripci a. casalcultura montornes cat fins el dijous 29 DIMARTS 4 I DIMECRES 5 DE JULIOL. de juny Cal portar cal at c mode i llanterna, Org Dept de Cultura Festes i Patrimoni De 18 a 19 h Jornada de portes obertes. Viu l experi ncia de fer nataci,sincronitzada, DISSABTE 1 DE JULIOL programa Mulla t per l exclerosi m ltiple. per a infants de totes les edats cal saber nedar, De 18 a 22 h V Diada d esports al carrer Piscina coberta del Complex Esportiu.
de les entitats esportives locals Municipal Les Vernedes CEM. Pl de Pau Picasso Org Dept de Promoci de la Salut i Complex. Org Dept d Esports i entitats esportives locals Esportiu Municipal Les Vernedes. DIJOUS 6 DE JULIOL,De 15 a 01 30 h Festa d aniversari de. 19 h Hist ria novel lada l Associaci de Ve ns i Ve nes del Centre. programaci Nits d estiu a la romana Pl de Pau Picasso. Conversa amb l escriptora Coia Valls a Org Associaci de Ve ns i Ve nes del Centre de. l entorn de l obra Etheria Amb la Montorn s del Vall s. intervenci de l actriu Elena Cod, Jaciment arqueol gic Mons Observans 20 h Espectacle Quo no vadis. Org Ajuntaments de Montorn s del Vall s i programaci Nits d estiu a la romana. Montmel amb la col laboraci dels clubs de, lectura de les Biblioteques de Montorn s del Com dia dirigida per Toni Alb i. Vall s i de Montmel interpretada per Sergi Casanovas i Pere. Romagosa Laperallimonera adre ada a,tots els p blics Preu 5 M s informaci i. DIVENDRES 7 DE JULIOL inscripcions www monsobersvans cat. Jaciment arqueol gic Mons Observans, 19 h Mercat de segona m Org Ajuntaments de Montorn s del Vall s i.
Activitats a la fresca tallers i compra i venda Montmel. d objectes de segona m,Pl del Poble,Org Oficina del barri DIUMENGE 9 DE JULIOL. 10 30 a 13 h Neda per l esclerosi,DISSABTE 8 DE JULIOL m ltiple suma metres. 10 45 a 11 30 h Sessi oberta d aiguagim, De 10 a 15 h Paintball 11 30 h Exhibici de nataci sincronitzada. Heu de dur la samarreta dels Bartomeus per a c rrec de Sincrogesti SL. poder participar Places limitades Inscriviu vos 12 00 h Fem el SALT solidari. al Facebook de la Penya els Bartomeus Piscina coberta del Complex Esportiu. Activitat amb monitors per a majors de 18 anys Municipal Les Vernedes CEM. Recinte Firal Org Dept de Promoci de la Salut i Complex. Org Penya els Bartomeus Esportiu Municipal Les Vernedes. DIMECRES 12 I 19 DE JULIOL DISSABTE 15 DE JULIOL, De 17 a 19 h Taller de boixets 22 h Havaneres i rom cremat amb els. Vine a fer un tastet gratu t i prepara t per a grups Barcanova i Barcarola. la trobada de puntaires de Festa Major Si Pati de la Lira. no tens coix nosaltres te l deixem Obert a Org Dept de Cultura Festes i Patrimoni. totes les edats, Inscripcions al Casal de Cultura fins 17 h El Vall s es crema Fest II.
divendres 7 de juliol de 9 a 14 30 h Actuacions de Estricalla Sensa Yuma Los. Casal de Cultura deformes Goliat Estallido Ground Topacios El. Org Dept de Cultura Festes i Patrimoni bruixot del Montnegre Saliva i Proyecto Piharo. Acc s gratu t Barra a preus populars sopar a, DIVENDRES 14 DE JULIOL c rrec de la Colla de Drac i Diables i mercadillo. Masia Can Masferrer, 21 30 h Espectacle 88 infinits amb Org Associaci de M sics Masferrer. Arnau Vilardeb Col labora l Arcada koncerts i Kinki records. programaci Nits d estiu a la romana,Un espectacle fascinant i ple d humor per. descobrir els mites cl ssics que s amaguen DIUMENGE 16 DE JULIOL. darrere les constel lacions del cel d estiu En, acabar l espectacle si el temps ho permet 10 30 h Misa rociera cantada pel cor. es far una sessi d observaci d estrelles de l Hermandad Nuestra Se ora del. i constel lacions dirigida pel mateix Arnau Carmen i canvi de varas. Vilardeb Seu de l Hermandad c de la Casa Nova s n, Preu 5 M s informaci i inscripcions Org Hermandad Nuestra Se ora del Carmen.
www monsobersvans cat,Org Ajuntaments de Montorn s del Vall s i. 20 h Process de la Verge del Carme 22 h Cinema a la fresca amb la pel l cula. Sortida de l Esgl sia del Carmen c Vaiana, d Antonio Machado c de Federico Garc a Endinsa t en l aventura de Vaiana Waialiki. Lorca c de Carles Ribas c de la Llibertat una jove que desitja explorar el m n. c d Antonio Machado fins a l Esgl sia del navegant per l oce. Carmen Pl del Poble, Org Hermandad Nuestra Se ora del Carmen Org Oficina del Barri i Dept de Cultura Festes i. DIVENDRES 21 DE JULIOL 21 30 h Sopar degustaci de cuina romana. 22 h Liceu a la fresca amb Il trovatore Explicacions a c rrec de Kuanum. de G Verdi 23 h Visita teatralitzada nocturna al, Liceu a la fresca s una iniciativa promoguda pel jaciment il luminat. Gran Teatre del Liceu Jaciment arqueol gic Mons Observans. Jardins de Manso Calders Preu 12 M s informaci i inscripcions. Institut Vinyes Velles www monsobersvans cat, Org Dept de Cultura Festes i Patrimoni Org Ajuntaments de Montorn s del Vall s i.
DISSABTE 22 DE JULIOL DISSABTE 29 DE JULIOL, 20 h Intercanvis culinaris 21 h Sopar i concert de Ca a aqu i. Sopem plegats a la fresca amb menjars Proyecto piharo. d arreu del m n Hi haur servei de bar amb menjar i begudes. Pl de Joan Mir,Org Colla de Drac i Diables de Montorn s. ESTIU JOVE, Dilluns 26 de juny i 3 10 i 17 de juliol de 18 a 21 h. Activitats diverses a Can Xerracan, Dimarts 27 de juny i 4 i 18 de juliol de 17 a 20 h. Inflable juvenil,Jardins de la pla a de Pau Picasso.
Dimarts 11 de juliol de 17 a 20 h Per a m s informaci i inscripcions. Festa de l escuma i DJ s CJ Sat l lit, Jardins de la pla a de Pau Picasso C de la llibertat 10. Tel 93 572 39 39,Dimecres joventut montornes cat,28 de juny sortida a la platja. 5 de juliol sortida a l Illa Fantasia,12 de juliol sortida al Tibidabo. 19 de juliol sortida a Port Aventura joventut montorn s. jovemontornes,29 de juny torneig ping pong a Can Xerracan. 6 de juliol torneig free a Can Xerracan, 13 de juliol torneig Futbol a Can Xerracan joventut montorn s.
20 de juliol torneig futbol a Can Xerracan,673 53 26 09. Divendres de 21 a 02 h,30 de juny batalla de galls. 7 de juliol nit de consoles,14 de juliol marat de cinema. 21 de juliol festa DJ s,BIBLIOTECA HORARIS ESTIU 2017. Del 31 de juliol al 15 d agost la Biblioteca romandr tancada. Del 16 d agost a l 1 de setembre la Biblioteca obre de 16 00 a 20 00 dijous tamb al. mat de 9 30 a 13 00h, Els dissabtes del 24 de juny al 30 de setembre la Biblioteca estar tancada.
OFICINA DE CATAL VOLUNTARIAT PER LA LLENGUA A LA FRESCA. Teniu ganes de parlar en catal i posar en,pr ctica el que sabeu. Ens trobarem al pati del casal durant el mes de,juliol per xerrar de temes diversos La conversa. pot ajudar nos a ampliar el nostre domini del,vocabulari i les estructures de la llengua. Dimecres de juliol 5 12 19 26 de 11 a 12 30 h,Activitat gratu ta. No cal inscripci Si vols participar hi posa t en contacte amb l Oficina de Catal. montornes cpnl cat o tel 93 572 17 19 o b vine el primer dia de trobada. Organitzen,Els departaments municipals de Cultura Festes i.
Patrimoni Esports Joventut i Promoci de la Salut,Biblioteques de Montorn s del Vall s i de Montmel. Complex Esportiu Municipal Les Vernedes,Escola Mpal de M sica Dansa i Aula de Teatre. Oficina del barri,Associaci de M sics Masferrer, Associaci de Ve ns i Ve nes del Centre de Montorn s del. Entitats esportives locals,Colla de Drac i Diables de Montorn s del Vall s. Hermandad Nuestra Se ora del Carmen,Penya Els Bartomeus.
Inscripcions al Casal de Cultura ns divendres 7 de juliol de 9 a 14 30 h Casal de Cultura Org Dept de Cultura Festes i Patrimoni DIMECRES 12 I 19 DE JULIOL 10 30 h Misa rociera cantada pel cor de l Hermandad Nuestra Se ora del Carmen i canvi de varas Seu de l Hermandad c de la Casa Nova s n Org Hermandad Nuestra Se ora del Carmen

Related Books