Informatie over de Frankrijk weken met Conchita Barb

Informatie Over De Frankrijk Weken Met Conchita Barb-Free PDF

  • Date:21 Nov 2020
  • Views:23
  • Downloads:0
  • Pages:6
  • Size:3.75 MB

Share Pdf : Informatie Over De Frankrijk Weken Met Conchita Barb

Download and Preview : Informatie Over De Frankrijk Weken Met Conchita Barb


Report CopyRight/DMCA Form For : Informatie Over De Frankrijk Weken Met Conchita Barb


Transcription:

Over de cursusleiding, De Frankrijk weken zijn handen van Conchita Barb Vicu a Jos van Loon en. Jan Willem Smit, Conchita is een ervaren docente op het gebied van Chi Kung Tai Chi en. meditatie met haar Tai Chi school en Massagepraktijk De Witte Lelie in Breda. Zij geeft sinds vele jaren vol inspiratie en passie de inheemse kennis door. van de Chinese natuurfilosofie en aanverwante thema s Ook is zij dagelijks. werkzaam in haar massagepraktijk Daarnaast is zij zangeres en speelt per. Kosmische kennis is zo oud als de kosmos zelf Sjamanen zijn oude zielen die. van nature afgestemd zijn op deze kennis Jos is actief als Cosmic Mother. of the Earth en heeft met haar intu tieve weten ontelbaar veel mensen verder. geholpen op hun levensweg Tijdens haar workshops werkt zij met Chi vitale. levensenergie in de vorm van symbolen stenen en kristallen zieltekeningen. mantels van liefde soundhealing en meer,Jan is gepensioneerd. militair en houdt zich,tijdens de Frankrijk weken,bezig met praktische. Conchita Barb Vicu a docente Tai Chi,Chi Kung massage voetreflexonantie.
Mijn naam is Conchita Barb Vicu a en mijn passie is. meditatief bewegen Na een gedegen beroepsopleiding. in de Chinese gezondheidsleer heb ik me gespecialiseerd. als docente Tai Chi Chi Kung en als Tuina masseuse. Chinese meridianenmassage, Al vele jaren geef ik lessen en workshops volgens Tao. stische principes op diverse locaties in regio Midden. Brabant Een speciaal onderdeel is Aqua Tai Chi waar ik. dol op ben Daarnaast geef ik met veel plezier Chinese. meridianenmassage in mijn praktijk om mensen tot diepe. www ontspanning te brengen Ook behandel ik cli nten met. Voetreflexonantie, dewittelelie Ik vind het belangrijk om de traditionele kennis van de. natuur filosofie door te geven zowel in de beoefening van. info Tai Chi en Chi Kung als ook tijdens individuele massa. ge sessies De oefe ningen worden gedaan als een medi. tatie in vloeiende bewe gingen op het ritme van de adem. haling Alles deint zachtjes mee van binnen wat lichaam. conchitadewittelelie en geest met elkaar in balans brengt Tijdens deze rit. gmail com mische bewegingen gebruik ik mijn stem zodat de helende. Chi met posi tieve affirmaties naar de groep stroomt Dan. kan iedere deelnemer op zijn eigen manier de Chi voelen. In mijzelf ervaar ik na de les een diepe emotie van dank. Tel 0651145759 baarheid over deze fantastische energie die we met elkaar. activeren als vitaal onderdeel van de natuur, 2 Informatie over de FRANKRIJK WEKEN bij Maison Mirathons in 2020. Dagelijks programma met de volgende onderdelen,Aankomst op eerste dag vanaf 15 00 uur. 18 30 diner 20 30 Kennismaking en Introductie,Dagelijks programma.
8 00 8 45 uur Losmaakoefeningen Chi Kung,9 00 9 45 uur ontbijt. 10 00 10 45 uur Vijf Elementen Chi Kung,10 45 11 15 uur Pauze. 11 15 12 45 uur Theorie,13 00 uur lunch,De middag is vrij te besteden met om. 15 00 uur 16 00 uur Tai Chi facultatief,18 30 uur diner. 20 30 uur Avondprogramma met Jos,Vertrek op de laatste dag.
9 00 uur ontbijt 11 00 Vertrek naar huis, Het ochtend ritueel stemmen we samen af Afhankelijk van weer en voor. keuren gaan we het liefst lekker naar buiten om te bewegen. Voor de vrij te besteden,momenten zijn er prachtige. wandelingen in de natuur,uitgezet al dan niet met gids. Ook zijn er excursies moge,lijk naar Frans cultuurgoed. of actuele tentoonstellingen,in de buurt Je kunt natuur.
lijk zelf kiezen of je meegaat,of lekker zelf je gang gaat. Iedere middag wordt er Tai Chi,les gegeven tussen 15 16h voor. iedereen die eraan wil deelne,men We besteden aandacht aan. de Korte Yang Vorm van Chen,Man Ching Voor de deelnemers. aan de Frankrijk weken zijn deze, Groepsruimte bij Maison Mirathons middaglessen facultatief.
www dewittelelie info,conchitadewittelelie gmail com. Tel 0651145759, 3 Informatie over de FRANKRIJK WEKEN bij Maison Mirathons in 2020. Informatie over cursuscentrum,Maison Mirathons,Kamer Maison Mirathons ligt in. Je verblijft op n van de de lage Vogezen op circa,gastenkamers van Maison 500km vanaf Breda of. Mirathons Utrecht Mirathons biedt,cursusruimte aan inclusief.
Eten overnachting en maaltijden, De maaltijden zijn vegeta en je kunt er dus cursussen. risch en worden door Caro volgen en geven Verder is er. line van Mirathons voor een biologische moestuin,zover mogelijk bereid met een boomgaard een groot. producten uit hun eigen weiland met uitzicht over, moestuin of van regionale het dal van de Saone veel. leveranciers Koffie en thee activiteiten voor en door. Caroline is de drijvende kracht is inbegrepen Er is een Nederlanders in de buurt en. achter Maisons Mirathons Zij is gastenkoelkast die je kunt rust veel rust. geregistreerd verpleegkundige gebruiken tijdens je verblijf. en gediplomeerd voetreflex plus evenals een wasmachine. masseuse Tot 1 mei 2017 heeft zij,in Breda de Voetreflex massage. praktijk Lampion gehad en,daarna is zij in Frankrijk gaan.
Kijk op mirathons nl,wonen om Maison Mirathons, verder vorm en inhoud geven of op de Facebook Pagina van Mirathons. Dat was geen onbekend land,want eerder had zij al acht jaren. in Frankrijk gewoond en ook,nog drie jaren in Zuid Spanje. www dewittelelie info,conchitadewittelelie gmail com. Tel 0651145759, 4 Informatie over de FRANKRIJK WEKEN bij Maison Mirathons in 2020.
Prijs voorwaarden en,praktische informatie, De prijs voor de totale workshop dus inclusief 6 overnachtingen ontbijt lunch diner. en frisse lucht is 850 euro Ook de mini cursus Tai Chi middag is daarin inbegrepen. In deze prijs is niet inbegrepen je reiskosten naar Frankrijk we gaan proberen car poolen te organi. seren en de extra prijs die eventueel verbonden is aan uitstapjes in de buurt. Als je in een tent of een kampeerbus wilt overnachten dan kan dat ook Graag tijdig door. geven Een gereduceerde prijs is dan van toepassing zoek contact voor meer informatie. De maaltijden zijn vegetarisch Indien je een bepaalde gevoeligheid of allergie hebt voor bepaalde. ingredi nten zoek dan voor reservering eerst even contact om te bekijken of Caroline daaraan tege. moet kan komen en eventueel tegen welke meerprijs, De cursussen gaan door wanneer zich minimaal vier personen hebben aangemeld Het maximale. aantal deelnemers is zeven, Je kunt natuurlijk altijd geheel vrijblijvend informatie inwinnen en je belangstelling kenbaar maken. Om zeker te zijn van een plaats reserveer je door een aanbetaling van 25 te doen via bank overschrij. ving zoek eerst contact, Indien wij de cursus door te weinig deelnemers of door onvoorziene omstandigheden moeten annu. leren betalen we alle bedragen terug, Je kunt zelf tot zes weken voor de start van de cursus kosteloos annuleren Betaalde bedragen worden.
dan terugbetaald, Indien je korter dan zes weken voor de start van de cursus annuleert dan wordt je aanbetaling niet. terugbetaald, Vier weken v r de start van de cursus betaal je de overige 75 van de cursusprijs Dan is er ook geen. terugbetaling bij annulering meer Je kunt eventueel een verzekering hiervoor sluiten. Het adres van Maison,Mirathons is,411 Rue de Lorraine. 88410 Petit Thons,gemeente Les Thons,Departement Vosges. Regio Lorraine,Rust vinden, 5 Informatie over de FRANKRIJK WEKEN bij Maison Mirathons in 2020.
Foto s van vorige, 6 Informatie over de FRANKRIJK WEKEN bij Maison Mirathons in 2020. De Vijf Elementen volgens de Traditionele Chinese Geneeskunde Tai Chi Chuan lessen facultatief Nieuw met Jos Zieltekening met persoonlijke boodschap Avondprogramma inte gratie van de opgedane ervaring in lichaam ziel en geest Middagprogramma is vrij Met Conchita Barb Vicu a Tai Chi Chi Kung massagepraktijk en zang www dewittelelie info conchitadewittelelie gmail com Tel

Related Books